2020 έτος ορόσημο

Αγαπημένα μέλη,
Με χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας εκφράσουμε τις απόψεις, σκέψεις και αποφάσεις του ΔΣ της ΘΕΘ για την πολιτιστική μας χρονιά.
Η φετινή πολιτιστική έναρξη, υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν γιορτή για όλους μας, δεδομένου ότι γιορτάζουμε 100 χρόνια από της απελευθέρωση της Δυτικής Θράκης και 70 χρόνια ίδρυσης της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης.  Το 2020 εξ αρχής δηλώθηκε ως επετειακή χρονιά.  Είχαν προγραμματιστεί  εκδηλώσεις οι οποίες δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν διότι  όλοι μας κληθήκαμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, να έρθουμε αντιμέτωποι με  μια νέα πραγματικότητα που επιδρά τόσο στις δραστηριότητες μας όσο και στην καθημερινότητα μας. 
Όλο αυτό το διάστημα τα μέλη του ΔΣ, οι ομάδες μελετών καθώς και ο χοροδιδάσκαλος μας, δεν σταμάτησαν να ενημερώνονται για τις καθημερινές εξελίξεις, να σχεδιάζουν, να προγραμματίζουν και να οργανώνουν. Αν και εσείς έχετε ιδέες, όρεξη και μεράκι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας! Επιθυμία μας είναι να συναντηθούμε και πάλι όλοι για μια νέα πολιτιστική χρονιά.Η μέχρι στιγμής ενημέρωση, μας επιτρέπει να αρχίσουμε την χορευτική μας χρονιά από τις 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο μας (πλατεία Ναυαρίνου 18) με όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα προσαρμόζονται στις εκάστοτε  οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας των πολιτιστικών συλλόγων. Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την έναρξη λειτουργίας όλων των χορευτικών τμημάτων.

Αν ακόμη δεν έχει δηλώσει συμμετοχή, μπες στην ηλεκτρονική φόρμα: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScTKkEVGuMRUWPsYp…/viewform

Ευχόμαστε σ’ όλους σας καλή πολιτιστική χρονιά, με υγεία, υπομονή και θετική σκέψη!